Inspiration
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

 

Inspiration för ett vackrare hem

 

Visst är det skönt med nya intryck. Upptäck hur du kan skapa ett personligare hem med designade kvalitetsmöbler i massivt trä från Hans K. Vi har möbler i såväl modern, klassisk och trendig skandinavisk anda. Hitta din stil.

 

 

SAN MARCO stolens funktionalitet och ergonomi integreras tillsammans med en arkitektonisk gest, där designen är inspirerad och hämtad från den historiska Markusplatsen i Venedig.<s/span>

 

 

BIRCH klädstång är en multifunktionell möbel som i en enkel handvändning spänns mellan golv och tak utan åverkan. Från 2,10 till 3,50 m.

 

 

ZIGZAG är en pinnstol i massivt trä. Med avspända vinklar och skön sittkomfort får den sin unika karaktär. Genuina detaljer. Balans och känsla. 

 

 

RAINBOW En djärv lek med raka linjer och runda, böljande former. Designad för trivsel och bästa ergonomiska sittkomfort. Skapa ditt personliga uttryck.

 

 

Y5 Kanske detta är stolen som får dig att känna både lust och välbehag. Formgivaren Sami Kallio har testat sig fram i sin verkstad för att skapa en bekväm stol med ett helt unikt formspråk.

 

 

VERONA Skapa en personligare matplats med banbrytande valfrihet. Stilren design, följsamma vinklar och hög sittkomfort. En beständig skönhet.

 

 

ENTER är skapad för att göra ett gott första intryck. En flexibel hallkollektion som erbjuder personlig valfrihet, avlastning och praktisk förvaring. Välkommen hem. 

 

 

FLEX - PICCOLO En bord- och stolserie skapad för möten. Modern design för både privat och offentlig miljö. Flex - Piccolo blandar ett karaktäristiskt formspråk med generös hållbarhet. 

 

 

COLIBRI Designen är hämtad från 50- och 60-talet. Flexibiliteten hör till framtiden. Colibri bjuder på en generös sittkomfort och genomtänkt omtanke i varje detalj. 

 

  

INZEL Inzel är en välkomnande kollektion med massiva trämöbler för kök och vardagsrum. Harmoniska former. Hög sittkomfort. Alltid i centrum. 

 

 

RACQUET Rotting är ett fantastiskt material. Elastiskt och hållbart. Gediget och luftigt. Här trendigt förpackat i stilren design som kan föra sig i såväl finrum som vardagsrum.   

Annonser